Ametrine
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Ametrine

Hvem er Ametrine:

Vi er en familiebedrift på Orkanger (Grønørveien 7) som i 1997 startet opp med ideen om å tilby sokker som ikke strammer. Den gangen var det ikke så mange som hadde fokus på det. Siden har vi utviklet mange kjempegode sokker både i bomull og ull og vi tilbyr flere typer sokker for jobb og fritid – for folk flest.

Om sokkene:
Ametrine-sokkene er utviklet av oss i samarbeid med norsk helsepersonell. Vi vil være sikre på at produktene holder den kvaliteten vi ønsker. De blir produsert i Spania, også der hos en familiebedrift som vi jevnlig har kontakt med.

Vi fører også sokker fra Triconor, en svensk fabrikk som har merkene Queen of socks og Ullfrotté. De er som oss, alltid vært opptatt av å lage gode sokker som ikke strammer. I tilleg har vi alpakkasokker fra Naturalpakka, svært varme og myke sokker.

Våre produkter

Sokker:
Vi bruker kløfri merinoull.  Vi bruker garn fra produsenter som selger sporbar ull fra gårder som ikke praktiserer mulesing. Sauene har det godt.

Sokkene våre er svært slitesterke fordi ullen/bomullen vender inn mot huden, det er polyamid på utsiden. 

Sko: Vi har sko fra Arcopedico, de blir produsert i Portugal og har vært på markedet i mer enn 50 år. Dette er ortopediske sko som er svært gode på foten. De har dobbet støtte under fotbuen, noe som gjør at kroppens vekt fordeles over hele foten. 

Hudpleie: Føttene må også få pleie og vi fører Allpresen fotpleieserie, produsert i Tyskland. Vi har fotbad, fotsalve og kremskum. Diabetesproduktene er klinisk dokumenterte. Du får myke og gode føtter når du bruker Allpresan produktene.
OptimaPh er naturens kur mot hudplager -uten parabener. En økologisk hudpleieserie som utnytter sammenhengen mellom mikrofloraen og miljøet. Produktene er utviklet av Magne Skjervheim på Vestlandet. 

Undertøy: Vårt undertøy kommer fra Speidel, en tysk fabrikk vi har samarbeidet med i mange år. De har svært behagelig undertøy som holder seg like fint vask etter vask. 

Si din mening:

Vi hører gjerne fra deg – http://ametrine.no/contact  og  på https://www.facebook.com/ametrine.no

Sokker med kvalitet fra A til Tå.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke